Polițiștii din Timișoara s-au duelat în arme cu omologii lor din Serbia, Ungaria și Polonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Competiția a avut loc la poligonul din Pădurea Verde
Competiția a avut loc la poligonul din Pădurea Verde

Poliția Locală Timișoara s-a clasat din nou pe primele locuri în cadrul unei competiții internaționale de tir organizată de IPA Timiș

Poligonul de la Pădurea Verde a fost gazda celei de-a treia ediții a concursului de tir Top Gun, organizat de IPA (Asociația Internațională a Polițiștilor). La competiție au fost prezenți câte trei reprezentanți de la IPA Csongrad – Ungaria, Caras-Severin, Brigada Mobilă de Jandarmi Timișoara și Inspectoratul Județean de Jandarmi, Nowy Sacz – Polonia, Mehedinți, Kikinda – Serbia, Branicevo – Serbia, Arad, Politia TF, Poliția de Frontieră Timiș, IPJ Timiș, Clubul Sportiv Municipal, CS Timpolis și Poliția Locală Timișoara.

S-au tras câte șase focuri cu pistoale Glock 9 mm. La final, în urma punctajului, Poliția Locală Timișoara s-a situat pe locul I la echipe, urmată de IPJ Timiș și Inspectoratul Județean de Jandarmi. La individual masculin clasamentul a fost: pe primul loc reprezentantul Timpolis, urmat de cel al CSM și de IPJ Timiș, iar la feminin Politia Locală Timișoara a fost din nou pe primul loc prin consilier Georgina Velicu.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite