Polițiștii Locali din Timișoara, cei mai buni pistolari din țară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul Valentin Galu a ocupat primul loc la Concursului Naţional de tir, cu pistolul Glock 9x19 mm, care s-a desfășurat în poligonul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu

Federaţia Naţională a Poliţiştilor Locali din România a organizat, cu ocazia Zilei naţionale a Poliţiei locale, ediţia I a Concursului Naţional de tir pe echipe şi individual, cu pistolul Glock 9x19 mm, în poligonul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu. La start s-au prezentat un număr de 16 echipe, majoritatea din municipiile reşedinţă de judeţ din ţară.

Poliţia Locală Timişoara a participat cu o echipă formată din doi poliţişti, Georgiana Velicu şi Valentin Galu. În urma concursului, locul I pe echipe a fost obţinut de Poliţia Locală Timişoara cu un total de 197 de puncte din 200 posibile.

Titlul de campion la proba individuală a fost obţinut de agentul Valentin Galu din cadrul Poliţiei Locale Timişoara, cu un punctaj de 99 de puncte din 100 posibile, iar cel de vicecampion de către Georgiana Velicu, cu un total de 98 de puncte din 100 posibile.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite