Poliţiştii de la Crimă Organizată Timişoara au luat bătaie în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Zeci de agenţi şi ofiţeri de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara au pierdut procesul cu Ministerul de Interne.

Poliţiştii de la Crimă Organizată Timişoara au încercat să îşi recupereze sporul de stres, adică 50 la sută din salariu, în cadrul unui proces care s-a judecat la Curtea de Apel Timişoara.

Agenţii şi ofiţerii cu cele mai mari salarii din Timişoara, cuprinse între 2.500 şi 6.000 de lei, nu au avut câştig de cauză, deşi susţin că statul le-a reţinut ilegal banii în ultimii ani. Judecătorii Curţii de Apel Timişoara nu au considerat că poliţiştii îşi merită sporul de stres şi au întors sentinţa Tribunalului Timiş, care le-a dat iniţial câştig de cauză poliţiştilor de la Crimă Organizată.

Rezultate slabe

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara au obţinut rezultate slabe, în ultimii doi ani. Ei au reuşit să facă dosare penale de trafic de droguri unor persoane ce s-au dovedit a fi consumatori care aveau nevoie de ajutor medical şi care aveau asupra lor între 1 şi 5 grame de droguri când au fost prinşi de ofiţeri.

Cea mai recentă captură de droguri a poliţiştilor timişeni, realizată marţi, se ridică la 150 de grame de haşiş. De astfel, ofiţerii de Crimă Organizată au ratat mai multe descinderi în ultimul an, nereuşind să captureze traficanţii de droguri pe care îi vizau. „Rezultatele noaste au fost extrem de bune", consideră Ştefan Negrilă, şeful Brigăzii de Crimă Organizată Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite