Un grup de ţigani a atacat un echipaj de Poliţie cu bradul de Crăciun. Agenţii atacaţi cu pomul de iarnă urmăreau o rudă a agresorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ţigan băut a pur pe jar, azi-noapte, toată poliţia din Timişoara. A fost nevoie de o urmărire ca în filme pentru prinderea fugarului. Pentru a scăpa de maşinile de poliţie, ţiganul a apelat la rudele sale, care au aruncat cu un brad de Craciun într-una dintre dubele poliţiei. Testat cu etilotestul, rezultatul a arătat că bărbatul era bine băut: 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Urmărirea a pornit puţin după miezul nopţii când ţiganul se afla la volanul unui autoturism Ford şi a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor de la Secţia 5 din Timişoara. Echipajul de poliţie a plecat în urmărirea şoferului fugar, iar pe drum, a fost mobilizată atât Poliţia Comunitară, cât şi Jandarmeria. În total, nu mai puţin de zece echipaje au încercat să îl oprească pe ţigan.

image

Tânărul a reuşit să ajungă până în apropiere de locuinţa sa, care este situată pe strada Iuliu Maniu. Oamenii legii au reuşit să îl oprească pe fugar chiar la câteva sute de metri de casă. Şoferul a intrat cu maşina într-un gang, iar poliţiştii l-au urmat. Surpriza a fost că oamenii legii au fost aşteptaţi în gangul respectiv de rudele ţiganului. Pentru a asigura scăparea, familia băiatului a aruncat cu un brad şi suportul de fier aferent într-una dintre autospeciale, care s-a ales cu parbrizul crăpat. Acest lucru nu i-a oprit pe poliţişti să îl reţină pe ţigan, dar şi pe două dintre rudele lui.

image

Testat de poliţişti, rezultatul etilotestului a arătat că şoferul avea 0,97 mg/l alcoolul pur în aerul expirat, iar maşina sa avea numerele false. "Cele două rude ale tânărului au fost reţinute şi vor fi cercetate pentru distrugere", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite