UPDATE Poliţist prădat la Timişoara. Hoţii l-au lăsat fără bijuterii, bani şi pistol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acesta este geamul pe care au patruns hotii
Acesta este geamul pe care au patruns hotii

Omul legii a fost jefuit de hoţi, dar nu şi-a dat seama decât azi-noapte, când a ajuns acasă. Ei au dispărut cu economiile poliţistului, cu bijuterii, dar şi cu pistolul omului legii. Hoţii încă nu au fost identificaţi.

UPDATE, ORA 12.10

Pe lângă pistol, bijuterii şi bani, din locuinţa poliţistului au mai dispărut şi 12 gloanţe. Evenimentul este calificat drept unul extrem de grav.

UPDATE, ORA 11.50

Spargerea a avut ieri, dar poliţiştul, care lucrează în mediul rural, a ajuns doar azi-noapte acasă. Hoţii au pătruns în locuinţa aflată la parterul bloculuio prin forţarea geamului. Ei au răvăşit întreaga locuinţă, de unde au plecat cu economiile bărbatului - aproximativ 2.000 de lei, dar şi cu o serie de bijuterii. În plus, ei au dat peste cutia metalică în care poliţistul îşi tinea pistolul.

"Poliţistul lucrează la Poliţia Rurală. El a sesizat furtul azi-noapte. O echipă de criminalişti a prelevat probe, dar până în acest moment nu i-am găsit pe hoţi. În acest moment au fost instituite filtre la toate ieşirile din Timişoara. Poliţistul a fost audiat", a spus Andreea Cinteză, ofiţer de presă la Poliţia Timiş.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite