Poliţist implicat într-un grav accident. Maşina vinovatului a ajuns cu roţile-n sus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr a fost internat în stare gravă la spital în urma accidentului
Un tânăr a fost internat în stare gravă la spital în urma accidentului

Impactul a fost atât de puternic, încât maşina vinovatului a mai înaintat, cu roţile-n sus, încă cinci metri. Un tânăr a ajuns la spital cu multiple răni, martorii oculari spunând că "avea o gaură în cap". În urma testării cu etilotestul, oamenii legii au stabilit că nici unul dintre şoferi nu era băut.

image

Cu chef de distracţie în oraş, un şofer în vârstă de 20 de ani, care închiriase o maşină, a reuşit să îşi bage în spital unul dintre prieteni după ce a fost implicat într-un grav accident de circulaţie la intersecţia străzilor Cluj cu Eroilor. Băiatul aflat la volanul unui Citroen a crezut că poate forţa semaforul fără nicio problemă, doar că lucrurile nu au stat chiar aşa. Citroenul a fost izbit de un BMW, la volanul căreia se afla un poliţist de la Secţia 2, care era în timpul liber.

image

În urma impactului, Citroenul s-a răsturnat şi a mai înaintat cinci metri, unul dintre pasageri ajungând la spital în stare gravă. "Nu ştiu ce s-a întâmplat. Am văzut că era verde, pe urmă portocaliu şi când mai aveam câţiva metri până la semafor am văzut că e roşu. Am apăsat puternic pe pedală şi mi-am zis că o să trec cu bine", a spus şoferul vinovat.

image

În ultima lună, băiatul s-a ales cu o amendă din partea oamenilor legii tocmai pentru viteză, dar spune că e un tânăr liniştit, iar pofta de viteză îi vine ocazional.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite