Timişoara: Şefii Poliţiei Timiş se dovedesc incompetenţi în faţa poliţiei irlandeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Şefii Poliţiei Timiş se dovedesc incompetenţi în faţa poliţiei irlandeze
Timişoara: Şefii Poliţiei Timiş se dovedesc incompetenţi în faţa poliţiei irlandeze

Şefii Poliţiei Timiş, care au primit informaţii clare de la poliţiştii irlandezi, bâjbâie de trei zile în caz

Poliţiştii timişoreni sunt incapabili să ofere informaţii despre două românce ucise cu bestialitate în Dublin. Incompetenţa poliţiştilor din România este cu atât mai crasă cu cât de caz se ocupă personal şefii Poliţiei Timiş: comisarul-şef Săndel Palade şi comisarul Gheorghe Popescu.

Crime nesoluţionate

Palade şi Popescu reuşesc să-şi dovedească din nou incompetenţa, după ce alte zeci de crime comise în judeţ au rămas nerezolvate în ultimii ani. Deşi anchetatorii irlandezi le-au oferit suficiente date despre ultima victimă, de patru zile poliţiştii timişoreni nu sunt capabili să comunice adresele rudelor victimei. Una dintre femeile ucise este Eugenia Bratiş, de 49 de ani, al cărei cadavru a fost descoperit într-un parc.

Conform Poliţiei Dublin, femeia a fost înjunghiată în spate.  Poliţiştii irlandezi au spus că încearcă să elucideze misterul şi au solicitat poliţiştilor timişeni informaţii despre victimă. Poliţiştii români nu au reuşit să furnizeze colegilor irlandezi suficiente informaţii nici despre o tânără de 19 ani, din Timişoara, care a fost răpită, sechestrată, violată şi împuşcată tot în Dublin.

Marioara Rostaş a fost ucisă la începutul lui 2008, însă poliţiştilor români le-a luat luni în şir ca să afle identitatea victimei, îngreunând ancheta poliţiştilor din Irlanda. În ciuda faptului că bâjbâie neputincioşi în caz, conducerea Poliţiei Timiş a emis astăzi un comunicat de presă în care se laudă, culmea, că au  o relaţie bună cu omologii lor din Irlanda.

Redacţia „Adevărul“ din Timişoara face un apel către cei care le cunosc pe cele două victime să sune de urgenţă la numărul 0730.190.737 sau să vină pe strada Mercy nr. 3.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite