Timişoara: Şeful Poliţiei Timiş, scos din birou de un bolnav psihic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Şeful Poliţiei Timiş, scos din birou de un bolnav psihic
Timişoara: Şeful Poliţiei Timiş, scos din birou de un bolnav psihic

Un bărbat din Timişoara cu probleme psihice s-a urcat pe o statuie şi a vrut să se sinucidă cu un cuţit. Pentru a-l convinge pe Aleodor Croitor să renunţe la gestul sinucigaş, şeful Poliţiei Timiş, comisarul-şef Săndel Palade a ieşit din birou şi a vrut să negocieze cu bărbatul.

Aleodor Croitor a vrut să se sinucidă din cauza neputinţei de a munci pentru copii. Bărbatul susţine că a ajuns la Spitalul de Psihiatrie şi a ajuns în culmea disperării după ce copiii lui au ajuns să muncească pentru el. „Lucram în Austria în pădure la doborârea copacilor. Eram angajat cu toate actele la zi, cu asigurare de sănătate. Am suferit un accident de muncă, iar după ce am fost ţinut şapte luni în spital am fost trimis acasă fără un cent. Am ajuns la spitalul de nebuni pentru că nu suport situaţia asta în care am cinci copii acasă şi în loc să meargă la şcoală lucrează pentru mine ca să mă întreţină”, a spus Aleodor Croitor de pe statuia pe care s-a urcat.

Pentru că jandarmii sosiţi la faţa locului şi nici trecătorii nu au reuşit să îl convingă pe bărbat să renunţe la gest, la faţa locului a venit şeful Poliţiei Timiş şi un negociator. „L-am ţinut de vorbă pentru a nu face un gest necugetat, acesta fiind şi motivul pentru care am venit acolo”, a spus Săndel Palade. Acesta a mai spus că instituţia pe care o va conduce va verifica la Ambasada Austriei, dacă povestea bărbatului se verifică.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite