Timişoara: Hoţ accidentat în maşina Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul era în duba Secţiei 2, sâmbătă după-amiaza, care a fost izbită de o maşină care nu i-a dat prioritate la intersecţia bulevardului Liviu Rebreanu cu Calea Girocului.

Maşina Poliţiei a fost lovită din plin în timp ce transporta trei suspecţi de furt către centrul Timişoarei, pentru a fi duşi la arestare. Pe drumul dintre Secţia 2 şi Parchetul de pe lângă Judectoria Timişoara, duba Poliţiei, care avea ]n funcţiune sirena şi girofarul, a fost lovită de un Renault.

Unul dintre suspecţi, în vârstă de 40 de ani, a zburat prin dubă în urma impactului şi a fost transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara. „Nu are răni grave. Era lovit la claviculă şi a fost transportat să i se facă o radiografie, ca să fim siguri că nu e vorba de o fractură”, a spus subcomisarul Cornel Iureş, şeful Secţiei 2 Poliţie.

Şoferul implicat în accident şi poliţistul aflat la volanul dubei au fost testaţi cu fiola, însă a reieşit că nu au consumat alcool.

Suspecţii aflaţi în maşină au fost prinşi în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce erau la furat de cabluri din fabrica Guban.

Ei au fost văzuţi pe camerele de supraveghere de un paznic şi au fost înconjuraţi de poliţişti. Suspecţii au reuşit să fure cabluri care valorau peste 4.000 de euro.

Doi dintre ei au ieşit anul trecut din puşcărie. Unul avea o condamnare de zece ani, altul o condamnare de 11 ani. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite