Poliţia maghiară: taximetristul timişorean mort pe autostradă a murit mutilat pentru că nu purta centură de siguranţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ipoteza anchetatorilor maghiari, conform căreia şoferul taxi-ului implicat în teribilul accident de pe autostrada M5 ar fi scăpat cu viaţă dacă ar fi purtat centură, a fost confirmată. Starea pasagerului, în vârstă de 19 ani, rămâne în continuare gravă.

În timp ce rudele din ţară strâng bani pentru a plăti aducerea trupului neînsufleţit în ţară, poliţiştii maghiari continuă ancheta în cazul teribilului accident ce a avut loc pe autostrada M5. Până acum anchetatorii au stabilit că şoferul nu purta centură de siguranţă şi că autoturismul rula cu viteză, la faţa locului fiind găsite urme de frânare ce se întind pe mai mulţi metri. Principala ipoteză este că şoferul a adormit la volan.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Pasagerul de 19 ani care se afla pe bancheta din spate se află în continuare în spital, medicii stabilind că are răni serioase la nivelul capului şi toracelui, astfel că va fi nevoie de o perioadă lungă de spitalizare.

Luni seara, colegii taximetristului s-au adunat la sediul companiei pentru a strânge fonduri de ajutorare. Cel mai probabil, înmormântarea va avea loc sâmbătă, la funeralii fiind aşteptaţi colegii taximetristului.

image
image
image

Marin Kovacs Cucura, în vârstă de 43 de ani, angajat de 15 ani la o firmă de taximetrie din Timişoara, şi-a pierdut viaţa în Ungaria, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Bărbatul era la volanul maşinii de taxi. Nenorocirea a avut loc în apropiere de Kiskunfélegyháza, pe o porţiune a autostrăzii M5 în care se efectuau mai multe lucrări. Primele cercetări ale anchetatorilor maghiari arată că timişoreanul a adormit la volan, astfel că a pierdut controlul volanului.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite