Poliţia maghiară: taximetristul mort în Ungaria făcea o cursă ce nu fusese anunţată la dispecerat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii maghiari au stabilit că a doua persoană din maşină nu era rudă cu şoferul, astfel că se bănuieşte că taximetristul timişorean nu era în interes personal în Ungaria, ci efectua o cursă. Taximetriştii din Timişoara strâng ajutoare financiare pentru colegul lor.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Marin Kovacs Cucura, în vârstă de 43 de ani, lucra de 15 ani la o firmă de taximetrie din Timişoara, şi-a pierdut viaţa în Ungaria într-un grav accident de circulaţie. Bărbatul era la volanul maşinii de taxi. Nenorocirea a avut loc în apropiere de Kiskunfélegyháza, pe o porţiune a autostrăzii M5 în care se efectuau mai multe lucrări. Primele cercetări ale anchetatorilor maghiari arată că timişoreanul a adormit la volan, astfel că a pierdut controlul volanului.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Credit foto: Agenţia de presă MTI

image

„Şoferul taximetrului nu era angajat direct al companiei noastre, ci era o persoană fizică autorizată. Nici noi nu ştim încă prea multe detalii despre accident. E tragic ce s-a întâmplat, mai ales că o persoană şi-a pierdut viaţa şi alta este în stare gravă. Lucra la noi de aproape 15 ani. A fost un om bun, un caracter bun. Suntem alături de familia lui, iar colegii au început să strângă deja ajutoare financiare. Am declanşat şi noi o anchetă pentru a stabili dacă victima era în timpul personal sau efectua o cursă. Nu am avut la dispecerat nicio o comandă pentru Ungaria", a spus Tudorel Peşteleu, directorul companiei de taximetrie.

image
image
image

Conform agenţiei de presă maghiare MTI, există posibilitatea ca poliţia maghiară să ceară sprijinul poliţiştilor români pentru a stabili exact condiţiile în care a avut loc accidentul.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite