Poliţia a recuperat arma crimei din cazul agentului împuşcat. Judecătorii de la Tribunalul Timiş „au omis” să restituie pistolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un an de la uciderea poliţistului de frontieră Tiberiu Sîrbu, Inspectoratul Poliţiei de Frontieră Timiş, a recuperat pistolul cu care a fost împuşcat Sîrbu. Acest lucru a fost posibil printr-o sentinţă judecătorească.

Ucigaşul care a împuşcat un poliţist, condamnat la închisoare pe viaţă: "Judecătorii m-au distrus pe veci"

Ucigaşul poliţistului, Gheorghe Breazu, a fost condamnat recent la închisoare pe viaţă pentru omor calificat şi omor deosebit de grav. Odată cu condamnarea definitivă a ucigaşului, judecătorii au decis şi resituirea către Poliţia de Frontieră Timiş a pistolului „Carpaţi”, model 74, calibru 7,65 mm. „Prima instanţă (n.r. Tribunalul Timiş) a omis să dispună restituirea armei şi a încărcătorului către Inspectoratul Poliţiei de Frontieră Timiş, faţă de faptul că inculpatul a săvârşit infracţiunea folosind pistolul din dotarea victimei”, arată un document de la dosar. În acelaşi timp judecătorii au decis să menţină daunele impuse de Tribunal: 25.000 de lei daune materiale, 200.000 de euro daune morale şi 600 de lei lunar, daune meteriale pentru fiica poliţistului.

Puşcăriaşul care ne costă cât un Ferrari: 100.000 de euro pentru 20 de ani "la mititica"

Tineriu Sîrbu a fost împuşcat în urmă cu un an, la Sânnicolau Mare. Agentul era de serviciu când a observat că un grup de spărgători de maşini fură din autoturismele aflate în faţa sediului. S-a luat după hoţi pe care i-a prins după aproximativ 100 de metri. În urma luptei cu Gheorghe Breazu, Tiberiu Sîrbu a fost împuşcat şi a murit după câteva minute. Criminalul a fugit cu bicicleta şi s-a ascuns într-un lan de porumb, în timp ce poliţistul de frontieră şi-a dat duhul după ce l-a fugărit cu maşina câţiva kilometri.

Rămâneţi pe timisoara.adevarul.ro pentru a vedea cum îşi motivează judecătorii decizia de condamnare pe viaţă a lui Breazu


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite