Timişoara: Poliţia face dosare penale pentru cupoane de cumpăraturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii timişoreni de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au confundat cupoanele de cumpărături cu bancnote false.

Poliţiştii timişoreni încearcă să facă dosar penal unui tânăr de 26 de ani, din Beregsăul Mare, pe care l-au prins, joi seara, cu o valiză plină cu cupoane pentru cupărături şi pentru cazinouri, create după bancnote de 500 de euro.

Poliţiştii spun că l-au tras pe dreapta pe tânărul avea o valiză în care se aflau peste 8.400 de bancnote de 500 de euro cu o serie, iar late 2.800 de bancnote aveau altă serie.

Poliţiştii spun că bancnotele prezintă suspiciuni de falsificare, deşi pe ele se află o ştampilă cu cuvântul „reducere”, iar tânărul susţinea că urma să le transporte în Germania, la comanda unui prieten.

„La prima vedere rezultă faptul că aceste bancnote ar reprezenta cupoane utilizate  în centre comerciale pentru achiziţionarea unor bunuri cu reduceri de preţuri de 12% sau în cazinouri pentru diferite jocuri de noroc. În cauză se efectuează cercetări”, a spus inspectorul Sergiu Rus, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite