Timişoara: Poliţia Timiş a declanşat o razie de proporţii în pieţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Poliţia Timiş a declanşat o razie de proporţii în pieţe
Timişoara: Poliţia Timiş a declanşat o razie de proporţii în pieţe

Şase echipaje de poliţie controlează de astăzi dimineaşă şoferii parcaţi ilegal în perimetrul pieţei Badea Cârţan şi Piaţa 700.

Citeşte şi:

Timişoara: Poliţist atacat de bişniţarii din mafia pieţelor

Timişoara: VIDEO Dosare penale după operaţiunea „mafia pieţelor”

Zeci de şoferi au fost sancţionaţi în această dimineaţă, iar alţii s-au trezit fără maşini, în preajma Pieţii Badea Cârţan şi Piaţa 700, în urma raziei desfăşurate de Poliţia Timiş. „Am pornit în razie la 07.00 şi până în acest moment am prins peste 30 de şoferi parcaţi ilegal. Dacă şoferul se află în maşină, primeşte o amendă de 120 de lei şi două puncte penalizare. Autoturismele parcate ilegal, în care nu se află şoferi, sunt ridicate”, a declarat Dumitru Domoşnean, şef al Biroului Rutier Timiş, arătând către maşina Administraţiei Domeniului Public, care deja ridica o maşină.

image



„Bine că pe mine mă amendează şi locul de parcare este de fapt ocupat de cel care şi-a pus acolo tejgheaua. În loc să ne dea nouă amenzi, mai bine ar face locuri de parcare, iar de banii de pe amenzi să-i ridice pe cei care stau aici cu maşinile pe post de depozit”, a spus iritată Luna Pleşa, şoferiţă care îşi aştepta amenda.

La prada poliţiştilor se mai adaugă şi 15 certificate de producători, care urmează să fie verificate.

image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite