Timişoara: Şeful mascaţilor a devenit numărul 2 în Poliţia Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Şeful mascaţilor a devenit numărul 2 în Poliţia Timiş
Timişoara: Şeful mascaţilor a devenit numărul 2 în Poliţia Timiş

Comisarul şef Călin Mârza a fost scos „ţap ispăşitor” când fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu, a fost stropit cu cerneală în faţă la Timişoara.

Poliţistul a obţinut nota 9,50, joi, la concursul pentru postul de adjunct al Poliţiei Timiş, competiţie organizată la Bucureşti. „Vreau să impun disciplina pe străzile Timişoarei şi în judeţ.

Lumea trebuie să înveţe să respecte legea”, a declarat noul adjunct al Poliţiei Timiş, Călin Mârza. El are în subordine toate structurile de ordine publică şi poliţie rutieră din judeţ.

Funcţia de adjunct era liberă de un an de zile, însă perioada de interimat a fost asigurată de comisarul şef Eugen Costoia, care a pierdut azi competiţia în faţa lui Mârza.

Călin Mârza a fost în ultimii opt ani şef al trupelor speciale ale Poliţiei Timiş. Înainte de 1999 a fost şeful Servicului II si Serviciul de Protecţie şi Pază al fostului preşedinte al României, Emil Constantinescu.

Mârza a fost obligat să se retragă din SPP tot de un timişorean, Faur Isaia, care l-a stropit cu un flacon de cerneală în plină figură pe preşedintele Emil Constantinescu, în timpul unei vizite la Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite