Poliția Locală a pus ochii pe cei care nu respectă indicatorul “oprirea interzisă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie şi ai Biroului Ridicări Auto şi Abandonate, în perioada 30.04-06.05.2012 au fost aplicate un număr de 94 sancţiuni, în valoare de 22.654 lei.

Conform datelor oferite de Poliția Locală, au fost aplicate 71 de sancţiuni în valoare de 13.154 lei, din care 60 de sancţiuni pentru oprire sau staţionare în staţiile RATT, pe trecerea de pietoni, în raza de acţiune a indicatorului „Oprirea interzisă“, pentru circulaţia cu căruţa şi pentru pătrunderea pe străzi cu acces interzis.

“Poliţiştii locali au aplicat și sancţiuni în valoare de 5.500 lei, pentru oprire sau staţionare pe locuri rezervate persoanelor cu handicap şi pe spaţiul verde. De asemenea, a mai fost aplicată o sancţiune de 2.500 lei, pentru circulaţia cu autovehicule de mare tonaj în zone restricţionate. La Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică au fost aplicate 14 sancţiuni în valoare de 1.500 lei”, a declarat Daniela Seracin, purtător de cuvânt la Poliția Locală.

În decurs de o săptămână au fost ridicate 20 de autovehicule parcate neregulamentar şi au fost aplicate 17 colante autoadezive.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite