Atenție! Poliția Locală împarte amenzi șoferilor care intră pe interzis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atenție la noile indicatoare cu sens unic
Atenție la noile indicatoare cu sens unic

Polițiștii și-au intensificat acțiunile de control pentru a depista șoferii care nu respect noile indicatoarele de sens unic. Amenzile sunt între 140 şi 210 lei şi 2 puncte penalizare.

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei a stabilit, pentru a asigura o fluidizare mai bună a ciculației, ca pe unele străzi din Timișoara să se circule într-o singură direcție. Astfel, s-au montat indicatoare cu accesul interzis, însă nu toți șoferii s-au obișnuit cu noile reguli, iar unii pur și simplu nu vor să le respecte. Poliția Locală le-a pregătit acestora amenzi usturătoare.

Poliţiştii locali fac zilnic verificări privind respectarea legislaţiei referitoare la pătrunderea şi circulaţia autovehiculelor pe astfel de străzi, deoarece s-a constatat că mulţi dintre şoferi fie nu cunosc faptul că s-au amplasat marcaje care atenţionează acest lucru pe unele străzi şi nu sunt atenţi la semne, fie pătrund pe străzi cu accesul interzis în speranţa că nu sunt depistaţi”, a declarat Dana Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale.

Amenzile sunt între 140 şi 210 lei şi 2 puncte penalizare. De la începutul anului şi până în prezent au fost aplicate la acest capitol un număr de 494 sancţiuni contravenţionale, zilnic fiind depistaţi în astfel de situaţii zeci de conducători auto. Cele mai multe dintre cazuri sunt întâlnite pe străzi precum Cluj, Iosif Nemoianu, Aurealianus, Kiriac, Eneas, Ripensia, Eroii de la Tisa, Gheorghe Doja, Preyer și V.V. Delamarina.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite