Poliţia Locală îi amendează pe amatorii de graffiti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi artişti au fost prinşi în timp ce desenau cu sprayurile în parcul Parcul Botanic. Ei au fost amendaţi cu 500 lei, iar "ustensilele" de pictat au fost confiscate

Poliţiştii locali din cadrul Biroului de Intervenţie au surprins doi tineri care au desenat cu sprayurile pe pereţii şi elementele de construcţie ornamentale din Parcul Botanic. Cei doi timişoreni, cu vârste cuprinse între 24 şi 31 de ani, au fost sancţionaţi pentru fapta lor conform HCL 371/2007 cu amenzi de câte 500 lei, totodată confiscându-li-se şi cele şase sprayuri cu care au desenat.

„În cursul anului trecut, poliţiştii locali timişoreni au desfăşurat, în special în baza sesizărilor de la cetăţeni, peste 20 de acţiuni punctuale pe linie de prevenire şi combatere a actelor şi faptelor de vandalism, distrugere şi deteriorare  a spaţiilor verzi şi materialului dendrofloricol, coşurilor şi recipientelor pentru gunoi stradal, stâlpilor ornamentali, a instalaţiilor aferente şi a altor elemente de decor peisagistic sau piese de mobilier urban, prilej cu care au constatat şi aplicat un număr de 30 de sancţiuni contravenţionale”, a declarat Daniela Seracin, purtătotul de cuvânt al Poliţiei Locale.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite