Timişoara: Poliţia caută un militar care a luptat în Irak şi a dispărut fără urmă (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia caută un tânăr sergent de 25 de ani, care face parte din batalionul Scorpionii Galbeni, care a luptat în Irak.

Gheorghe Răescu este dispărut de la domiciliu şi nu s-a mai prezentat nici la Unitatea Militară Chişoda, unde este angajat ca militar profesionist.

Poliţia Timiş a emis un comunicat de presă în care anunţă că tânărul militar a dispărut de trei zile de la domiciliu şi solicită publicului să sune imediat la 112 în situaţia în care cineva ştie unde se află militarul.

A lăsat un bilet de adio

Surse citate de presa locală din Timişoara susţin că tânărul urma să se logodească şi că ar fi pierdut o sumă mare la jocuri de noroc. Logodnica lui Gheorghe Răescu spune că în garsoniera lor a mai găsit telefoanele mobile ale acestuia, portofelul cu aproximativ 4.000 de lei şi un bilet de adio. În bilet militarul scrie că a iubit-o foarte mult pe logodnica lui şi a rugat-o să explice părinţilor lui, plecaţi în Italia, ce s-a întâmplat.

Semnalmentele dispărutului

„Semnalmentele dispărutului sunt: 1,78m, 70  kg, ten deschis, păr şaten, tuns scurt,  ochi verzi, buze groase, are o cicatrice sub bărbie.  În momentul dispariţiei era îmbrăcat într-un tricou de culoare albastră cu înscrisul „adidas”, purta blue-jeans trei sfert de culoare albastră şi pantofi tip sport de culoare albă.  În cazul depistării vă rugăm apelaţi 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite