Politehnica Timişoara, înfrângere ruşinoasă în faţa ultimei clasate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Şimicu a fost blocat bine de adversari
Alex Şimicu a fost blocat bine de adversari

Handbaliştii alb-violeţi au oferit celor de la SCM Braşov prima victorie a sezonului, gazdele câştigând cu 27-26 întâlnirea din etapa a 17-a cu echipa bănăţeană.

Handbaliştii de pe Bega s-au întors fără nici un punct din deplasarea la ultima clasată în Liga Naţională, acumulând la a treia înfrângere din tot atâtea meciuri oficiale jucate în acest an. Timişorenii au condus în prima repriză chiar şi la două goluri, însă pauza a găsit echipele la egalitate. Pe parcursul părţii secunde, braşovenii au avut iniţiativa şi au preluat conducerea, diferenţa maximă fiind de trei goluri, 20-17, în minutul 46.


Politehnica a încercat să recupereze acest pasiv de goluri, a egalat cu 10 minute înainte de final, scor 21-21 şi a menţinut echilibrul până în minutul 56 (scor 24-24). Pe final de meci, tinerii Braşovului s-au desprins decisiv, la 27-25, iar Politehnica a mai marcat o dată, pentru o înfrângere, la limită, care nu aduce deloc linişte în tabăra alb-violetă. Marcatorii formaţiei timişorene au fost David – 6, Nagy – 5, Andrijasevic – 4, Şimicu – 3, Mirkovic – 3, Gălan – 2, Ursu – 1, Spahic – 1. La SCM Rom Cri Braşov, principalii marcatori au fost Alexandru Farcaş – 6 şi Roman – 6.


Pentru Politehnica Municipal Timişoara urmează jocul de pe teren propriu cu o altă nou-promovată, CSM Satu Mare. Întâlnirea din etapa a 18-a este porgramată sâmbătă, 27 februarie, de la ora 17.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite