Polistul Tosaint Ricketts, omul zilei în Canada

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Canadianul Tosaint Ricketts a deschis scorul în meciul cu Steaua
Canadianul Tosaint Ricketts a deschis scorul în meciul cu Steaua

Atacantul echipei Poli Timişoara a fost declarat cel mai bun jucător în meciul Canada – St. Kitts&Nevis (4-0), din preliminariile Campionatului Mondial. Ricketts a marcat golul cu numărul patru pentru nord-americani.


Tosaint Ricketts, jucătorul echipei Poli Timişoara, continuă evoluţiile bune din campionatul românesc şi în tricoul echipei naţionale. Acesta a fost declarat omul meciului Canada - St. Kitts&Nevis, contând pentru calificarea la Campionatului Mondial din 2014. Nord-americanii au câştigat cu 4-0, iar atacantul alb-violeţilor a marcat golul al patrulea şi a scos o lovitură de pedeapsă pentru echipa sa. În urma acestui rezultat, Canada s-a clasat pe locul secund în grupă, urmând să evolueze în faza a doua a preliminariilor din zona CONCACAF.

În alte oridine de ai, Poli Timişoara îşi continuă antrenamentele zilnice la stadionul “Dan Păltinişanu”. Treptat, toţi jucătorii cu probleme au reveni la pregătri. Tameş şi Zăgrean se antrenează normal alături de colegi, în timp ce Dăruială a început alergările separate. Ricketts va reveni şi el de mâine la Timişoara.

Poli va juca sâmbătă, de la ora 12.00, în ultimul meci de pe teren propriu din turul Ligii II, împotriva celor de la Arieşul Turda.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite