Poli l-a prezentat pe canadianul Ricketts, coşmarul din dubla cu finlandezii de la MyPa VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ricketts a semnat cu Poli
Ricketts a semnat cu Poli

Canadianul Tosaint Ricketts (23 de ani) a trecut astăzi, testele medicale şi a fost prezentat ca noul jucător al echipei Poli Timişoara. Atacantul a venit liber de contract de la mai vechea cunoştiinţă a bănăţenilor, MyPa.

Gheorghe Chivorchian a anunţat că internaţionalul canadian a semnat pentru următorii trei ani şi jumătate. Cel care a lucrat cel mai intens la acest transfer, managerul Daniel Stanciu, a spus, la rândul lui, că tratativele cu Ricketts au fost facilitate de disponibilitatea imediată a atacantului de a veni la Timişoara.

Ricketts a fost cel care a dat bătăi de cap în "dubla" cu MyPa-47, punctând de trei ori în confruntările ce au contat pentru turul 3 preliminar al UEFA Europa League. "Am optat pentru Poli, chiar dacă am avut oferte din mai multe campionate, de exemplu din Turcia sau Major League Soccer. Mi-a plăcut oraşul şi suporterii", a spus atacantul.

Jucătorii de la Poli l-au băgat în şedinţă

"Mera şi Cisovsky ştiu mai bine ce i-a impresionat cel mai tare la Ricketts. Mi-au spus în vestiar că nu puteau să-l prindă. I-au văzut de vreo două ori numărul de pe spate. A fost frumos când l-am prezentat la echipa, Mera s-a ridicat în picioare primul. L-a luat în braţe şi i-a spus: fratele meu, ce-o să-ţi mai dau eu la antrenamente. Pantilimon i-a zis că era singura pesoană pe care nu vroia să o mai vadă în viaţa lui", a declarat Contra.

"Nu am o preferinţă pentru numărul de pe tricou. Poate voi purta numărul 87, ca să fac referire la anul naşterii mele", a spus Ricketts.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite