Poli începe cantonamentul de la Marbella. Zicu a primit liber să fie alături de mama lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alb-violeţii au efectuat în această dimineaţă un ultim antrenament pe frig şi lapoviţă. Fotbaliştii s-au înbarcat apoi în avionul şi au plecat în Spania, pentru cel de-al doilea stagiu de pregătire al iernii.

Duşan Uhrin jr. a luat în cantonamentul din Spania 26 de jucători, care vor susţine cinci meciuri amicale la Marbella. „Vom sta cel puţin 14 zile, în funcţie de vremea de acolo. Am lăsat în urma noastră pregătirea fizică, completă în acest moment, şi ne aşteaptă meciurile amicale. Astăzi am făcut un antrenament uşor, pentru că poimâine este programat deja primul joc. Fiecare jucător va avea ocazia să joace, să arate ce poate. După Spania vom vedea dacă mai avem nevoie de transferuri”, a declarat antrenorul ceh. În fucnţie de condiţiile meteo din Spania, unde astăzi au fost 12 grade Celsius, oficialii de la Poli vor decide dacă vor prelungi sejurul de la Marbella, caz în care se va renunţa la cel de-al trelea cantonament, în Turcia.



În Spania, Poli va juca primul meci cu elveţienii de la Young Boys Berna. Pe 24 ianuarie este programată partida cu Lech Poznan, iar pe 27 ianuarie, cel cu Arka Gdynia, ambele echipe din prima ligă poloneză. Pe 30 ianurie, Poli va da piept cu Sparta Praga, iar în ultimul joc din Spania, cu ucrainienii de la Dnipro Dnipropetrovsk.

Nu a făcut deplasarea cu echipa Ianis Zicu, învoit de antrenor datorită unor probleme de familie. "Suntem alături de el. O să îl învoim cât are nevoie", a spus Uhrin jr.

image

Iată lotul echipei deplasat în Spania:

Portari: Costel Pantilimon, Pedro Taborda, Sergei Lepmets

Fundaşi: Helder da Silva, Srgian Luchin, Marian Cisovsky, Cristian Scutaru, Ovidiu Burcă, Jiri Krejci, Ioan Mera, Laszlo Sepsi, Rafael Rocha Ferreira

Mijlocaşi: Dan Alexa, Adrian Poparadu,  Artur Pătraş, Alexandru Popovici, Iulian Tameş, Ionuţ Matei, Samuel Jitaru, Ianis Zicu, Luigi Lavecchia

Atacanţi:  Dorin Goga, Tosaint Ricketts, Mircea Axente, Stefan Nikolic, Lukas Magera.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite