Poli are suporteri din îndepărtata Brazilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi suporteri brazilieni au participat la ultimul antrenament al echipei Poli Timişoara. Aceştia se duc la meciuri cu steagul braziliei să-i susţină pe cei doi fotbalişti cariocas de la Poli, Helder şi Rocha.

Vini şi Rodrigo studiază la Timişoara şi se declară deja membri ai galeriei din Peluza Sud. Cei doi au venit la antrenamentul cu steagul braziliei, pe care l-au atârnat pe gard tot timpul pregătirilor. La final, aceştia au stat de vorbă şi s-au fotografiat cu cei doi brazilieni de la Poli, Helder şi Rocha. “Sperăm să câştigăm campionatul. Suntem pe stadion la fiecare meci, stăm în galerie. Ştim şi cântecele de încurajare. Îi susţinem pe brazilienii de la Poli., sperăm să dea cât mai multe goluri. Ţinem legătura cu ei să se simtă şi ei ca acasă. Eu sunt de trei ani în România”, a spus Vini, student în anul II la Ştiinţe Economic. Dacă Vini vorbeşte perfect româna, colegul său Rodrigo a venit recent la Timişoara prin programul Erasmus şi încă nu vorbeşte limba noastră.

Helder ar juca pentru România

Helder Da Silva a declarat că i-ar plăcea chiar să joavce în naţionala româniei. “Aș juca pentru România. Dacă mi s-ar propune, cu siguranţă aş accepta. Sunt însă de doar doi ani în România şi ar mai trebui să stau încă doi ca să obţin cetăţenia. Dar mi-ar place”, a spus Helder.

Bilete pentru meciul cu Craiova

Suporterii pot achiziţiona de mâine biletele de intrare pentru meciul cu Universitatea Craiova., de duminică, de la ora 18.00, din cadrul etapei a XXI din Liga I. Preţurile sunt: 8 lei la peluza nord, 10 lei la peluza sud, 15 lei la tribunele I şi II, 25 de lei la tribuna 0 şi 180 de lei loc la lojă.

Locurile de distribuire a biletelor sunt cele cunoscute de fani: din centru (lângă clădirea Operei), de lângă centrul comercial "Bega", chioşcul de lângă scările rulante de la "Iulius Mall" şi casieriile de la stadionul "Dan Păltinişanu".



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite