Poli Timişoara vrea să nu mai depindă de greşelile de arbitraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Furioşi pe prestaţiile arbitrilor în primele două etape, alb-violeţii se uită şi în propria ogradă şi încearcă să elimine greşelile personale care i-au costat la fel de mult în primele meciuri.

Soluţia pentru a trece peste greşelile de arbitraj, intenţionate sau nu, este eliminarea propriilor greşeli de joc. „Am ratat farte mult, am luat goluri pe greşelile noastre, acest lucru nu e bun. Totuşi, eu spun că a fost cel mai bun meci al lui Poli din această vară, inlcusiv din amicale. Mediaşul are o echipă bună, am egalat norocos pe final”, a spus Dan Alexa, care a greşit grav la golul doi al medieşenilor.

Antrenorul alb-violeţilor vede şi aspectul pozitiv al meciului din week-end. „Apreciez revenirea jucătorilor mei, după 0-2. Faptul că am revenit dintr-un dezavantaj de două goluri în acest meci, după meciul de joi din UEFA Europa League şi drumul ce l-am parcurs pentru acel joc, este un semnal bun pentru partidele următoare. Pot spune că sunt mulţumit că am scos în cele din urmă un punct, dar în acelaşi timp nu sunt satisfăcut de acest egal, dacă ne uităm la ocaziile ce le-am irosit”, a declarat Vladimir Petrovici.

Acesta a început să „facă cunoştinţă” cu fotbalul românesc în toate aspectele sale, însă este în continuare preocupat de jocul echipei. „Mă îngrijorează că este al doilea penalty care se dictează împotriva noastră în două partide. Este discuţia dacă a fost sau nu lovitură de pedeapsă, însă noi am comis erorile care au dus la aceste penalty-uri. Astfel de greşeli nu mai este permis să se întâmple”, a mai spus Petrovici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite