Poli şi Steaua ţin în viaţă Unirea Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dusko Dukici, Florin Sandu, Alex Dudaş, Adrian Zaluschi şi Alex Popovici vor fi împrumutaţi la vicecampioana României, în timp ce Steaua şi-a trimis întreaga echipă secundă în Bărăgan.

Dezintegrarea echipei care în ultimii trei ani a câşitgat un titlu şi a terminat odată pe locul doi în Liga 1 a provocat discuţii aprinse în fotbalul românesc, mai ales când Steaua şi-a desfiinţat echipa satelit şi a trimis toţi jucătorii la Urziceni, pentru ca echipa ialomiţeană să poată duce la bun sfârşit acest sezon. Acum, şi bănăţenii pun umărul la această faptă bună. Dukici, Sandu, Dudaş, Zaluschi şi Popovici, care nu intră în planurile lui Vladimir Petrovici, vor evolua pentru echipa care cu nu mult timp în urmă umilea Glasgow Rangers chiar în Scoţia.

În plus, alţi trei jucători, Cobliş, Sava şi Dobriceanu, vor fi împrumutaţi la Ceahlăul Piatra Neamţ, în timp ce pentru Alin Raţiu se caută de asemenea o soluţie de despărţire amiabilă. "Am avut o discuţie cu domnul Iancu şi cu Daniel Stanciu şi s-a decis împrumutul celor opt jucători. Este şi pentru binele lor pentru că vor avea posibilitatea să joace mai mult", a spus preşedintele Gheorghe Chovrchian, citat de www.violamania.ro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite