"Poli" Timişoara oferă drept premiu o maşină pentru abonaţii din sezonul următor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii timişoreni pot achiziţiona abonamente de mâine
Fanii timişoreni pot achiziţiona abonamente de mâine

Clubul bănăţean a anunţat preţurile la bilete şi la abonamente pentru campionatul care va începe peste două săptămâni. Cel mai ieftin bilet pentru un meci va costa 8 lei, iar cel mai scump, la categoria VIP, 250 de lei.

Începând de mâine se pun în vânzare abonamentele pentru campionatul 2010/11, iar acestea pot fi achiziţionate de la stadionul "Dan Păltinişanu", începând cu ora 10:30. Preţurile sunt după cum urmează: la Peluza Nord - 120 lei, Peluza Sud - 120 lei, la Tribunele I şi II - 200 lei, Tribuna 0 - 380 lei, iar la loje – 3000 de lei. Cei care îşi iau abonament sunt sfătuiţi să păstreze chitanţa, pentru că pe paza acesteia pot câştiga premii din partea clubului. În sezonul care stă să înceapă, la unul dintre meciurile importante, va fi organizată o tobolă cu următoarele premii: un autoturism, două combine muzicale, patru aparate foto şi 100 de premii constând în produse promoţionale cu însemnele clubului (mingi, tricouri, treninguri etc.).

În acelaşi timp au fost anunţate şi preţurile la bilete pentru campionatul următor. Un tichet de intrare la Peluza Nord va costa 8 lei, la Peluza Sud - 10 lei, la Tribunele I şi II - 15 lei, Tribuna 0 - 25 de lei, loje - 200 de lei şi VIP - 250 de lei. "Când am făcut această analiză, consultându-ne cu reprezentanţii galeriei, am ţinut cont de situaţia socio-economică pe care o traversăm cu toţii", spune textul comunicatului semnat de conducerea clubului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite