Poli joacă cu Juventus în Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănăţenii vor intra în competiţie printr-un meci împotriva echipei care în acest moment se află pe locul nouă în seria I a ligii secunde, Juventus Colentina. Meciul se va disputa la Bucureşti.

Meciul din şaisprezecimile Cupei României se va juca pe 21, 22 sau 23 septembrie, programul urmând a fi stabilt de organizatori în funcţie de televizările partidelor. În ultimii ani, Poli a avut un cuvânt greu de spus în această competiţie, jucând ultimul act în 2007 şi 2009. Alb-violeţii au pierdut, însă, de fiecare dată, acum trei ani cu Rapid şi anul trecut cu CFR Cluj.

"Întâlnim o echipă pe care trebuie s-o tratăm foarte serios. Cupa României este o competiţie a surprizelor şi vrem să evităm surprizele neplăcute. Am avut un pic de şansă pentru că nu vom juca cu o echipă din prima ligă. Anul acesta încercăm să câştigăm Cupa României", a spus preşedintele alb-violeţilor, Gheorghe chivorchian, la sport.ro.

Altfel, partida de sâmbătă, de la ora 21, cu Sportul Studenţesc, va fi artbirată de Mugurel Drăgănescu (Breaza) şi asistenţii Cristian Nica (Ploieşti), Gabriel Ioan Bârjac (Zalău). Biletele pentru această partidă se pun în vânzare de mâine şi au preţurile obişnuite în acest sezon la Poli, între 8 lei la Peluza Nord şi 250 de lei la zona VIP.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite