Poli Timişoara cu Victoria Brăneşti, Manchester City cu Liverpool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă bugetele incomparabile, mai sunt şi alte aspecte din jurul întâlnirii Poli - City din Liga Europa care scot în evidenţă discrepanţele dintre fotbalul românesc şi cel englez.

Pe site-ul Manchester City, la secţiunea "meciurile următoare", cele trei partide care urmează sunt deplasarea la Timişoara, acasă cu Liverpool, apoi acasă cu Timişoara. Pentru comparaţie, între turul şi returul cu City, Poli joacă acasă cu Victoria Brăneşti. Conştienţi de faptul că numele echipei bănăţene nu le spune mare lucru suporterilor, oficialii clubului britanic au gândit tot felul de oferte pentru a-i atrage pe microbişti la stadion în ziua meciului retur cu Poli.

Astfel, biletele cumpărate din timp costă 20 de lire - preţ întreg, 15 lire pentru cei peste 65 de ani şi între 16 şi 21, şi 10 lire pentru suporterii sub 16 ani. Pentru bhiletele cumpărate în ziua meciului, la preţuri se adaugă cinci lire. Pe lângă nenumăratele oferte pentru abonaţi, se remarcă "biletele pentru familie", adică 40 de lire pentru doi adulţi şi doi copii, preţ care include o masă gratis pentru cei mici la standurile din stadion.

Altfel, britanicii vor sosi în Timişoara mâine, la ora 15, la timp pentru a se caza la Hotel NH şi a pleca apoi spre stadion, unde de la ora 19.15 au programat antrenamentul oficial. „Cetăţenii”, se vor caza la Hotel NH, unde au cerut expres să nu fie cazaţi şi suporteri britanici, vor pleca spre casă imediat după meci. Poli - City se joacă joi, de la ora 21.45, pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite