Poli află miercuri dacă-şi schimbă antrenorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea de la Poli Timişoara a precizat că antrenorul nu a fost contactat oficial de Federaţia Sârbă, deşi o parte a presei îl dădea ca sigur la „naţională”. Chiar şi aşa, oficialii alb-violeţi au pregătită o variantă de antrenor pentru cazul în care Vladimir Petrovici va pleca să antreneze Serbia.

Zvonurile privind plecarea antrenorului de la Poli la echipa naţională din ţara vecină au căpătat o asemenea intensitate încât un cotidian de sport l-a trecut drept antrenor al timişorenilor, la „live-textul” meciului cu Astra, pe Rony Levi, un alt zvon neconfirmat.

Daniel Stanciu, managerul sportiv al alb-violeţilor, a ţinut să lămurească situaţia. „Petrovici face parte dintr-o listă de propuneri pe care le ia în calcul Federaţia Sârbă, sunt opt nume pe acea listă, iar în această săptămână se vor finaliza discuţiile. Deocamdată Petrovici a aflat doar din presa sârbă că a fost nominalizat. N-am discutat cu Rony Levi, avem o variantă de rezervă destul de bună, zic eu, iar în cazul în care Petrovici va pleca la naţională, o veţi afla. N-o să fie o mare surpriză, dar nu vreau să intru în detalii. Poli va fi condusă de cei care merită, de cei cărora le curge sânge alb-violet prin vene”, a spus oficialul echipei bănăţene, citat de www.diviziasport.ro.

Am fost la Serbia – Slovenia împreună cu Petrovici, am stat cinci ore în Serbia cu antrenorul şi n-a vorbit nimeni cu el pe această temă. Nu a venit nicio cerere oficială pe adresa clubului, nu a fost nicio discuţie oficială cu conducerea sau cu antrenorul, ştim doar că există un interes. Nu excludem posibilitatea să fie numit, însă acum vorbim doar ipotetic”, a mai spus Daniel Stanciu.

Neînvinşi, dar pe locul şapte

Poli a rămas singura echipă din Liga 1 neînvinsă în acest sezon, însă are doar două victorii, iar acest lucru nu-i mulţumeşte pe conducători. „Faptul că suntem neînvinşi după şapte etape nu ne consolează decât statistic. Dacă mai băteam în trei dintre meciurile pe care le-am terminat la egalitate, eram primii în clasament. Ne-am obişnuit să începem să jucăm fotbal abia după ce adversarul marchează. Am avut unul dintre cei mai uşori adversari din startul sezonului, poate chiar cel mai uşor, nu ştiu cum de nu am reuşit să învingem. E un egal ruşinos pentru noi”, a declarat Daniel Stanciu.

Acesta este de părere că incertitudinea în privinţa antrenorului afectează jocul echipei. „Mâine vom analiza, vedem care sunt cauzele acestei prestaţii. Poate şi zvonurile legate de plecarea lui Petrovici au afectat moralul jucătorilor, oricum, cel târziu miercuri vom şti mai multe”, a mai spus managerul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite