Poli Timişoara a spulberat o echipă de liga a patra din Austria: 15-0 într-un meci amical

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănăţenii au exersat scheme ofensive în cel de-al doilea meci amical al cantonamentului din Austria, cu echipa locală Bischofshoffen, reuşind o medie impresionantă chiar şi în condiţiile diferenţei de valoare: un gol la şase minute.

La jumătatea perioadei de pregătire de la Flachau, elevii lui Vladmiri Petrovici au înscris într-un meci mai multe goluri decât în toate amicalele de până acum la un loc. SV Bischofshoffen i-a primit pe timişoreni pe teren propriu, însă oaspeţii nu au fost respectuoşi, "încărcând" echipa de liga a patra din Austria cu nu mai puţin de 15 goluri. Reuşitele au fost semnate de Vrsici, Curtean (trei), Goga (două), Axente (patru), Magera (două), Contra, Alex Popovici şi Bourceanu.

Poli Timişoara mai are programate două partide de verificare în Austria, cu două echipe arabe. Marţi, de la ora 19, alb-violeţii vor înfrunta Al-Hilal, echipa unde joacă fostul stelist Mirel Rădoi, iar joi, de la aceeaşi oră, timişorenii vor juca împotriva Al-Saad, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite