Poli Timişoara a încheiat stagiul de pregătire de la Marbella. Jucătorii se întorc acasă în această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu un antrenament la orele dimineţii, desfăşurat sub comanda lui Duşan Uhrin jr., fotbaliştii de la Poli au încheiat cantonamentul efectuat, timp de două săptămâni, în Spania, la Marbella.

Delegaţia polistă se va întoarce în ţară, cu avionul, de la Malaga, urmând să aterizeze la Timişoara în jurul orei 22.45. Vor urma două zile libere, iar duminică, 6 februarie, echipa se va reuni la stadionul "”Dan Păltinişanu”. Deşi aveau de gând să mai efectueze un cantonament şi în Turcia, oficialii echipei au decis să rămână să se pregătească la Timişoara. Cei de la Poli au perfectat şi patru mecirui amicale în perioada dinaintea reluării campionatului.

Pe 8 februarie, alb-violeţii vor juca în deplasare, cu Banat Zrenjanin (din prima ligă sârbă). Pe 12 februarie, de la ora 14.00, vor juca la Timişoara, cu FK Novi Sad (din liga a doua sârbă), iar pe 15 februarie, întâlnesc la Jimbolia, cu ACU Arad. Suporterii vor avea ocazia să îi vadă pe jucători pe 19 februarie, pe stadionul “Dan Păltinişanu”, în ultimul meci dinaintea începetrii returului, contra celor de la Vojvodina Novi Sad.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite