Un nou derby de Banat: Poli Timişoara - UCM Reşiţa, astăzi, de la ora 17.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Timişoara şi UCM Reşiţa se întâlnesc astăzi, în etapa a III-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Marele derby bănăţean se va disputa în sala „Constantin Jude”, începând cu ora 17.00. Intrarea spectatorilor este liberă.

Derbyul bănăţean opune două echipe cu câte o victorie şi o înfrângere în acest debut de sezon; alb-violeţii s-au impus în prima etapă, cu Satu Mare (32-25) şi au pierdut în intermediara de la Bacău (21-30), în vreme ce cărăşenii au capotat la Odorhei (30-31), dar şi-au revenit cu Minaur Baia Mare (34-23).

În privinţa gazdelor, e nevoie ca alb-violeţii să-şi revitalizeze linia de 9 metri, care a „strălucit” prin absenţă în jocul din Moldova, dar a creat bucurie în urmă cu o săptămână. E aşteptat cu interes şi debutul interului Sabin Ignat, la Timişoara, după ce el a fost legitimat în cursul săptămânii şi a intrat puţin şi în jocul de la Bacău.

Sârbii nu au primit dreptul la muncă

UCM Reşiţa se confruntă cu incertitudinea legitimării a doi jucători importanţi, Vujadinovic şi Djordjevic, care nu au primit permisele de muncă şi care nu-şi pot ajuta noua lor echipă. Cei doi au evoluat în amicale, dar deocamdată nu au putut intra la jocurile oficiale.

Va mai fi, probabil, şi un interesant duel al portarilor Vass şi. Szabo – ambii arătând că le prieşte sala de la Timişoara. Vass Zoltan a entuziasmat în prima etapă a timişorenilor peteren propriu, cu 22 de intervenţii, iar Levente Szabo a „închis poarta” în debutul reprizei secunde din jocul desfăşurat în intermediară, cu Minaur.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite