Poli – Manchester City sau ambiţie contra bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii înfruntă azi echipa care a investit cel mai mult în ultimii doi ani în fotbalul mondial. Carlos Tevez, Patrick Vieira, David Silva sau Emmanuel Adebayor, pregătiţi de Roberto Mancini, sunt doar câţiva dintre „giganţii” care vor păşi în această seară pe gazonul stadionului „Dan Păltinişanu”.

Unul dintre cele mai bogate cluburi din lume are unul dintre cei mai non-conformişti antrenori. Conform ziariştilor englezi prezenţi la Timişoara, Mancini a refuzat biletele la clasa business pentru ca el, stafful şi jucătorii să călătorească la economic, iar oficialii lui City au refuzat ca echipa să stea la hotel Continental din cauza barului de striptease de lângă. Ca o ilustrare perfectă a „prăpastiei” dintre cluburi, odată cu transferul lui James Milner, şeicul Mansour a depăşit 1 miliard de euro cheltuiţi cu echipa în doi ani.

Astfel, "cetăţenii" au cheltuit doar cu transferurile aproximativ 150 de milioane de euro în această vară, în timp ce la Poli singura achiziţie a unui jucător care nu a fost liber de contract a fost cea a lui Ianis Zicu de la Dinamo.

Meciul dintre Poli Timişoara şi Mancehster City începe la ora 22, însă pentru a se evita aglomeraţia de la porţi, spectatorii sunt rugaţi să vină din timp la arena „Dan Păltinişanu”, arena fiind deschisă de la ora 18.30.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite