Poli Timişoara - KSC Bocs 2-0. Debut cu dreptul pentru Ghionea şi Ignatievici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Timişoara a învins cu 2-0 secund-divizionara maghiară Bocs KSC, într-un meci disputat pe terenul II din complexul "Dan Păltinişanu".Golurile au fost marcate de Rocha şi Magera.

Poli al doilea meci amical contra celor de la KSC Bocs, în această iarnă. În primul meci, jucat în cantonamentul de la Debrecen, timişorenii s-au impus cu 4-0. În meciul revanşă, de la Timişoara, elevii lui Duşan Uhrin jr. au câşltigat cu 2-0. Golurile echipei bănăţene au fost marcate de Rocha, în minutul 11, cu un şut din careul mare, după o combinaţie cu Ignatijevic şi Magera, trei minute mai târziu, cu o reluare din careul mic, după o lansare a aceluiaşi Rocha.

În finalul meciului, juniorul Zăgrean a nimerit transversala cu un şut din 14 metri.

Iată echipa aliniată de antrenorul Dusan Uhrin: Taborda, Helder, Luchin (70', Burcă), Ghionea, Ignatijevic (50', Popovici), Goga (64', Matei), Cisovsky, Tameş, Rocha, Magera (64', Ricketts), Axente (70', Zăgrean).

Cu ocazia acestui meci şi-au făcut debutul şi cei doi jucători noi, Sorin Ghionea şi Nikola Ignatijevici. După meci, antrenorul Dusan Uhrin jr. a avut aprecieri pozitive asupra prestaţiei lui Ignatijevic, jucătorul venit de la Steaua Roşie Belgrad: "S-au confirmat calităţile pe care ştiam că le are. S-a mişcat bine, are pasă finală bună şi pasează bine din prima", a spus antrenorul.

Următorul meci de verificare pentru fotbaliştii de la Poli este programat marţi, 15 februarie, de la ora 14,00, pe stadionul din Jimbolia, împotriva celor de la ACU Arad.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite