Poli Timișoara - Astra se joacă miercuri pe soare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul cu Steaua a trecut, urmează întâlnirea cu Astra Ploiești. Suporterii alb-violeți sunt chemați la stadion prin spoturi video. Partida din etapa a 23-a se va desfășura miercuri, pe stadionul Dan Păltinișanu".

Fotbaliștii de la Poli au uitat deja de semieșecul cu Steaua (0-0), de sâmbătă, de pe teren propriu și se gândesc doar la următorul joc. Acesta va avea loc miercuri, tot pe arena “Dan Păltinișanu”, contra celor de la Astra Ploiești. Pentru că se joacă în timpul săptămânii, la o oră neobișnuită, 16.00, oficialii clubului s-au gândit să promoveze special acest meci. Astfel, pe monitoarele gigant de la Iulius Mall, Bega, de la Olimpia, cât și în mijloacele de transport în comun rulează un videoclip al cărui protagonist este Ianis Zicu. Tocmai jucătorul care a lipsit atât la meciul cu Steaua, dar care revine cu Astra.

“Trebuia să fie toți alături de noi. Ne așteaptă un drum lung. Bine că suntem la 1 punct de primul loc”, a spus Dușan uhrin jr.

“Pentru mine meciul cu Astra e mai importantă decât cel cu Steaua. Va fi mult mai dificil. ținând cont de ora la care se joacă”, a spus și Daniel Stanciu, team manageul echipei.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite