Poli și-a luat adio de la promovare: Iancu a retras dosarul de licențiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu
Marian Iancu

Marian Iancu a îngropat definitiv Poli. Patronul echipei alb-violete a retras dosarul de licențiere din cauza datoriilor clubului. Iancu a fost declarat persona-non grata de către Federația Română de Fotbal

Chiar dacă pe teren jucătorii de la Poli au obținut deja dreptul de a juca în Liga I, deciziile din spatele ușilor îi privează din nou de performanța sportivă, la fel cum s-a întâmplat și cu retrogradarea și eliminarea din cupele europene. De această dată, Marian Iancu, patronul echipei de pe Bega, a retras dosarul de licențere, din cauza datoriilor de peste două milioane de euro.

Nu îndeplineam condiţiile de licenţiere şi era normal să facem acest pas. Nu avea rost să continuăm, aveam datorii de două milioane de euro. Dosarul a fost depus în condiţiile în care autorităţiile locale au anunţat că ne vor sprijini. Tot au continuat să promită. Ei au distrus echipa. Nu mă interesează autorităţile, sunt nişte oameni mici. Tot ce a făcut Consiliul Județean e o şosea care să ocolească Timişoara spre Arad. Primarul Ciuhandu a pus doar panseluţe şi iarbă verde, oraşul arată ca acum 20 de ani”, a declarat Iancu la sport.ro.

În cadrul Adunării Generale a FRF, din această dimineață, Federația Română de Fotbal l-a declarat persona non-grata pe Marian Iancu, ceea ce înseamnă că acesta nu va mai putea reprezenta clubul Poli. Decizia a fost luată, cu 188 de voturi pentru, unul împotrivă și două abțineri.

"Eu voi fi persona non-grata că am spus de Mircea Sandu că e cancerul fotbalului românesc", a mai declarat Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite