Timişoara: „Poli” şi-a prezentat oficial ultimele achiziţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: „Poli”  şi-a prezentat oficial ultimele achiziţii
Timişoara: „Poli” şi-a prezentat oficial ultimele achiziţii

Columbianul aşteaptă cartea verde, în timp ce Chiacu este apt pentru Liga I.

Cristian de Jesus Mejia Martinez a explicat după sosirea la Timişoara circumstanţele botezului său. „Părinţii mei nu reuşeau să aibă copii, iar când m-am născut eu au considerat că a fost un miracol. S-au rugat mult pentru un copil, iar prin numele Jesus şiş Mejia au vrut să mulţumească Divinităţii”, a povestit Cristian Mejia. De asemenea, numele cu rezonanţă religioasă sunt obişnuite în comunitatea machidonilor din care Hristu Chiacu face parte.

Gheorghe Chivorchian este mulţumit de campania de achiziţii a echipei bănăţene. „Dacă Mejia nu era un jucător care să se poată lupta pentru titularizare, nu îl transferam. Odată cu legitimarea celor doi jucători, campania de transferuri s-a încheiat din punctul nostru de vedere. Sunt doi jucători pe care ni i-am dorit în lot, împreună cu ei dorim să ne atingem obiectivele stabilite în această ediţie de campionat”, a spus directorul executiv de la „Poli”.

„Am considerat că ne sunt suficienţi cei doi jucători. Am făcut o ofertă scrisă celor de la Braşov pentru Roman şi Sburlea, nu am primit niciun răspuns şi de aceea am încheiat absolut orice ofertă faţă de alţi jucători”, a completat Chivorchian.

Jucătorii sunt nerăbdători

Faptul că nu a fost inclus pe lista UEFA este un stimulent pentru Hristu Chiacu. „Nu sunt supărat că nu am prins lotul, ba chiar acest lucru mă motivează mai mult, pentru că dacă echipa se va califica în primăvara europeană o să încerc să dau tot ce am mai bun în acest tur de campionat pentru a prinde lista de Europa League”, a spus jucătorul venit de la Astra Ploieşti, adversarul de duminică al timişorenilor.

Cristian Mejia a făcut cunoştinţă cu suporterii lui „Poli” la amicalul cu Vojvodina Novi Sad. „Sunt foarte mulţumit de modul în care suporterii s-au comportat faţă de mine şi aş vrea să le mulţumesc pentru modul în care am fost primit. Vreau să le răspund printr-un joc bun şi am încredere că lucrurile vor decurge bine, atât individual, cât şi colectiv”, a declarat micuţul columbian.

Investiţii şi noutăţi logistice la „Poli”

În afară de noul gazon, care va fi gata până mâine, Gheorghe Chivorchian a anunţat mai multe îmbunătăţiri la stadionul „Dan Păltinişanu”.

„În maxim trei săptămâni, dacă nu mai repede, la terenul sintetic şi la fostul teren de rugby, vom instala vestiare, în mod special pentru copiii noştri, dar şi pentru celelalte echipe care se vor antrena pe aceste terenuri. Această investiţie depăşeşte 250.000 de euro şi vine ca un răspuns la investiţiile făcute de Consiliul Judeţean Timiş în această vară la stadion”, a explicat directorul executiv al clubului.

În plus, sistemul de turnicheţi de la porţile stadionului a fost îmbunătăţit, iar de la sfârşitul lui septembrie suporterii vor putea cumpăra bilete şi online. Pentru cele trei meciuri de Europa League de pe teren propriu, „Poli” va vinde pachete de bilete, cel mai ieftin fiind 100 de lei.


Tânărul mijlocaş este de părere că va face faţă cu brio în România. „În fotbal contează foarte mult personalitatea pe care o ai. Eu sunt obişnuit cu presiunea, pentru că în Columbia am debutat în fotbalul mare la 17 ani, deci cred că mă voi descurca”, a spus Mejia, care se teme doar de temperaturile scăzute din iarnă.

„Am mai jucat în Uruguay la plus trei grade, dar la sub zero grade nu am jucat niciodată”, a explicat jucătorul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite