Poli se pregăteşte de meciul cu echipa lui Romică Buia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alb-violeţii vor juca în etapa a VIII-a a Ligii secunde, sâmbătă, la Timişoara, împotriva celor de la FC Maramureş Universitar Baia Mare. Echipa oaspete este antrenată de fosta vedetă de la Poli, Romică Buia

De la antrenamentele de sub comanda lui Vali Velcea lipsesc Tosaint Ricketts, convocat la naţionala Canadei, Artur Pătraş, selectionat la reprezentativa Moldovei şi Florin Ilie, chemat la selectionata de tineret a României pentru jocul cu Franta din 11 octombrie, din preliminarii C.E. Under 21.

FC Maramureş este pregătită din acest sezon de Romulus Buia, fosta vedetă de pe stadionul “Dan Păltinişanu”, în perioada 2003-2005. Supranumit “Figo din Banat”, Romică Buia a fost unul dintre cei mai iubiţi jucători de la Poli. După ce a plecat de la Poli, a mai jucat la Pandurii Tg.Jiu, Fortuna Covaci şi FC Chişoda, iar apoi a activat la centrul de copii şi juniori al alb-violeţilor.

Buia a fost disponibilizat de Marian Iancu, după ce fiul său, Darius, a refuzat să semneze cu Poli.

Ocupaţie pentru fanii viola

Timişorenii aşteaptă cu nerăbdare să afle şi numele următorulrui adversar din Cupa României. Tragerea la sorţi a partidelor din optimile de finală va avea loc miercuri, de la ora 16.00, la Casa Fotbalului.

În acest final de săptămână suporterii viola pot vedea nu mai puţin de patru meciuri în care sunt implicate echipe din cadrul clubului Poli. Iata programul detaliat al acestor jocuri:

Vineri, 7 octombrie, ora 15.00, stadion "Stiinta": Poli  II- CS Flacăra Făget (etapa a 8-a din Liga a III-a, seria 5)

Sâmbătă, 8 octombrie, ora 18.00, stadion "Dan Paltinisanu": Poli -Maramureş Universitar Baia Mare (etapa a 8-a din Liga II, seria Vest)

Duminică, 9 octombrie, ora 12.00, terenul de la Liceul "Banatul": LPS Banatul-Poli (etapa a 6-a din faza zonală a Campionatului naţional de juniori A); ora 14.00: LPS Banatul-Poli (etapa a 6-a din faza zonala a Campionatului naţional de juniori B).

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite