Timisoara: „Poli” primeste 3 milioane de euro pentru performanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Datorita rezultatelor bune din acest sezon echipa timisoreana va beneficia în curând si de un stadion care sa se ridice la standardele impuse de Liga Campionilor.

FC Timisoara a reusit sa tina stacheta suficient de sus încât autoritatile sa „pompeze” aproximativ 3 milioane de euro la bugetul echipei.

Consiliul Judetean Timis, dar si Primaria Timisoara au promis ca vor sustine financiar echipa daca aceasta va avea rezultate. La final se sezon s-a tras linie iar presedintele CJ Timis, Constantin Ostaficiuc, si primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, au confirmat ca vor respecta acele hotarâri de consiliu prin care au aprobat înca din 2008 sa dea bani echipei.

Finantare anuala

Echipa timisorenilor poate cheltuii banii doar pentru deplasarile echipei, pentru antrenamente, iar investitiile în stadionul Dan Paltinisanu vor fi platite din alte fonduri. Acestea apartin administratiei judetene, care are în patrimoniu stadionul, si care a anuntat ca vrea sa faca lucrari de modernizare corespunzatoare nivelului de Liga Campionilor. Echipa va primi banii, în baza hotarârilor celor doua consilii, si în 2010.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite