Timişoara: (UPDATE) "Poli" a încheiat la egalitate meciul cu liderul campionatului sârb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: (UPDATE) "Poli" a încheiat la egalitate meciul cu liderul campionatului sârb
Timişoara: (UPDATE) "Poli" a încheiat la egalitate meciul cu liderul campionatului sârb

Fotbaliştii lui Neluţu Sabău vor juca un amical, astăzi, de la ora 18.00, cu Vojvodina Novi Sad, lidera la zi din campionatul sârbesc.

UPDATE

ORA 19:45

Meciul s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1. Sârbii au egalat în minutul 93, prin Stjepanovici.

ORA 19:25

GOOOOOOOOOOOOL!

Timişorenii au deschis scorul în minutul 70, prin Lukas Magera, care l-a executat pe portarul advers cu un şut de la marginea careului. 1-0 pentru "Poli", gol Magera.

ORA 19:20

Spectacol total pe terenul de antrenament de lângă stadionul "Dan Păltinişanu", după intrarea în teren a columbianului Mejia. Acesta l-a înlocuit pe Goga în minutul 58. Micuţul atacant este ovaţionat de public de fiecare dată când atinge balonul. Mejia a avut o ocazie mare de a deschide scorul, însă un fundaş sârb a respins de pe linia porţii.

ORA 19:00

A început repriza secundă. După zece minute din partea a doua a meciului, antrenorul Stepanovici l-a schimbat pe Alin Stoica cu Djurovski. Fostul jucător al celor de la "Poli" s-a salutat cu câţiva prieteni care s-au aşezat în spatele băncii de rezerve. Prima schimbare pentru "Poli" s-a efectuat în minutul 55, când a ieşit Parks şi a intrat Rusici.

ORA 18:45

Prima repriză a partidei s-a încheiat. Scorul este după primele 45 de minute 0-0.

ORA 18:40

Cu cinci minute înainte de pauză, partida se dispută sub aceleaşi auspicii ca şi în prima parte, dominare sterilă a timişorenilor, în timp ce oaspeţii de la Novi Sad au ajuns de puţine ori în careul lui Taborda. În minutul 33, spectatorii s-au bucurat pentru un gol, însă şutul lui Goga a nimerit plasa laterală. Columbianul Jesus Mejia se află deocamdată pe banca de rezervă, iar Sabău îl va trimite în teren probabil în repriza a doua.

ORA 18:20

După primul sfert de oră, cele două echipe se ală la egalitate 0-0. Jucătorii de la "Poli" domină prima parte a meciului cu Vojvodina, ratând două ocazii de a deschide scorul. În minutul 8, Chiacu a şutat pe lângă poartă, din poziţie bună, iar în minutul 15 Curtean a prins un şut frumos, însă balonul a fost respins de sub bară de portar. La acest meci asistăm la debutul lui Hristu Chiacu în echipa timişoreană.

ORA 16:00

Pauza din campionatul intern, datorată meciurilor naţionalei cu Franţa şi Austria, le-a dat posibiliatea oficialilor de la „Poli” să organizeze un meci amical. Adversara timişorenilor este surprinzătoarea lideră din campionatului sârb, Vojvodina Novi Sad. Programată îniţial pe terenul „Ştiinţa”, partida se va disputa, astăzi, de la ora 18.00, pe ternul I din complexul de lângă stadionul „Dan Pălltinişanu”.  

Revedere cu Alin Stoica

În echipa din Novi Sad evoluează şi Alin Stoica, fostul jucător al celor de la „Poli”, de pe vremea lui Gică Hagi. Stoica va reveni în oraşul unde a stat în sezonul 2005-2006. Din păcate pentru mijlocaş, experienţa "Poli" s-a încheiat trist. Acesta a fost exilat de la echipă chiar de Gică Hagi, omul care declara la acea vreme că va face totul să îi relanseze cariera lui Alin Stoica. S-a lepădat apoi de fotbalist, pe care l-a acuzat de indisciplină.
După trei etape, Vojvodina este pe primul loc în campionatul sârbesc, cu trei victorii.

Lipsiţi de titulari

Din lotul echipei bănăţene vor lipsi numeroşi jucători, convocaţi la diferite loturi naţionale. Pantilimon şi Gigel Bucur, pentru meciurile cu Franţa şi Austria, Cisovsky, pentru jocurile Slovaciei cu Cehia şi Irlanda de Nord, Nibombe, pentru partida Togo-Maroc şi fraţii Karamyan pentru confruntările Armeniei cu Bosnia Herţegovina şi Belgia.

Iată cele două echipe:

Poli:
Taborda - Matei, Mera, Borbely, Maxim - Chiacu, Magera, Vrsic, Curtean - Goga şi Parks
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Vojvodina:
Kesici - Lakici, Gvozdenovici, Karan, Lovrici - Medojevici, Tumbasevici, Stoica - Kuthisvili, Maximovici si Miljanici.
Antrenor: Dragoslav Stepanovici

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite