Poli II – UTA în faza a IV-a a Cupei României: "Vor vedea şi jucătorii tineri ce înseamnă un asemenea derby"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc tragerea la sorţi pentru faza a IV-a Cupei României. Poli Timişoara va juca cu FC Şcolar Reşiţa, iar echipa satelit Poli  II a picat cu UTA.

Mult aşteptata întâlnire dintre Poli şi UTA, în Liga a II-a, programat în etapa a VII-a, se va desfăşura mai repede. Poli II, pregătită de Adrian Stoicov,  a dat peste echipa fanion al aradului, în faza a IV-a a Cupei României. Partida se va desfăşura marţi, 23 august, de la ora 17.30, pe terenul echipei din Liga a III-a. Astfel, cel mai probabil, meciul se va disputa pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

"Interesantă tragerea la sorţi. Mă bucur că am picat cu UTA. E bine şi pentru jucătorii tineri din echipă, să vadă ce înseamnă un derby cu UTA. Este posibil să primim şi ceva jucători de la prima echipă. S-a întâmplat mereu acest lucru. Şi ei au meci la Reşiţa, vom vedea ce ne pot da. Dar şi noi avem jucători care pot elimina UTA. Nu mai este echipa care a fost cândva. Eu îi pregătesc pentru a câştiga. Obiectivul nostru este să ajungem cât mai departe în Cupa României", a spus Adrian Stoicov.

Poli a avut o tragere la sorţi mai uşoară. Jucătorii lui Vali Velcea şi Iosif Rotariu au nimerit cu FC Şcolar Reşiţa. Alb-violeţii vor juca partida pe stadionul din Valea Domanului, tot marţea viitoare. După această fază a Cupei României, vor intra în competiţie şi echipele din primul eşalon.

Una din obiectivele echipei bănăţene este câştigarea Cupei României, pentru a putea evolua la anul în cupele europene. "Cupa României este o competiţie importantă pentru noi. Ne oferă un drum foarte scurt spre cupele europene. Ţinând cont de jucătorii care au rămas la echipă. este un obiectiv realizabil", a declarat Vali Velcea. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite