Poli Timişoara joacă pentru copiii infestaţi cu HIV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la Poli au rămas în Bucureşti după victoria cu Sportul Studenţesc şi vor juca astăzi un meci de caritate, pe terenul Şcolii Americane. Fondurile urmează să ajungă la spitalul "Victor Babeş".

Între două meciuri de campionat, jucătorii lui Duşan Uhrin jr. vor participa la un eveniment caritabil. Astăzi, de la ora 15.45, pe terenul Şcolii Americane (American International School of Bucharest), din capitală, va avea loc un meci special. Echipa instituţiei de învăţământ va evolua contra Politehnicii Timişoara, ocupanta locului doi în Liga I.

Partida va avea două reprize a câte 30 de minute, iar sumele rezultate din vânzarea de bilete vor fi destinate copiilor infestaţi cu virusul HIV. Mai exact, banii obţinuţi vor merge la Spitalul „Victor Babeş”, prin Asociaţia „Speranţa pentru sănătate”. Din echipa gazdă vor face parte şi o serie de vedete cum ar fi Cosmin Contra, Adrian Ilie, Sabin Ilie, Iosif Rotariu, Valentin Velcea,  dar se preconizează şi alte apariţii surpriză din lumea fotbalului şi nu numai.

Interesant este că la Şcoala Americană învaţă şi lui Marian Iancu, preşedintele echipei bănăţene.

După meci, delegaţia timişorenă se va reîntoarce acasă pentru a pregăti partida cu Pandurii Tg. Jiu. Meciul din etapa a 25-a se va desfăşura, miercuri, pe stadionul “Dan Păltinişanu”, de la ora 19.30.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite