Platou de filmare MISA într-o comună timişeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Yoghinii filmează în satul Pogăneşti, în mijlocul unei comunităţi indignate, un film-omagiu la adresa lui Guru Gregorian Bivolaru. Adepţii yoga lucrează de zor la un film numit „Episodul 1”, care va fi prezentat în tabăra de la Costineşti 2010.

În Pogăneşti, un sat din judeţul Timiş, de vineri, membrii filialei timişene a MISA lucrează de zor la o nouă producţie cinematografică. Grupaţi sub forma unei iniţiative artistice numite „Artemisa”, yoghinii au creat producţii cum ar fi: „Introducere despre artă şi trezirea sufletului”, „Jocul unificării”, „Alice în Ţara Minunilor pentru oameni mari”, „Naufragiul” sau „Cel mai umil şi exemplar instructor”. De fiecare dată, cei de la MISA au fost criticaţi pentru erotismul din filme, astfel că au „migrat” spre un nou gen: filmele bisericeşti.

Buget de 200 de lei

Adepţii yoga lucrează de zor la un film numit „Episodul 1”, care va fi prezentat în tabăra de la Costineşti 2010. Cu o săptămână în urmă, yoghinii au strâns bani pentru producerea acestui film, dar fondurile s-au ridicat la doar 200 de lei. „E un film frumos. Noi aşteptăm donaţii întotdeauna. Va fi un film care urmează să fie prezentat la spirala de la Costineşti. Toată lumea e binevenită la filmări”, a spus Daniel Albu, cel care a strâns banii pentru producţia cinematografică. „Am strâns donaţii de 200 de lei. Nu facem nimic ilegal sau ofensator aici. Vă rog să ne lăsaţi în pace. Filmul nostru va fi public, va putea fi găsit oriunde pe Internet”, a spus Liana, una dintre tinerele membre MISA prezente la Pogăneşti.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite