UPDATE Plângere penală pentru „ţeapa Colibri“. Patroana este acuzată de înşelăciune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Petran, patroana agenţiei de turism Colibri, una din cele mai vechi agenţii din Timişoara, a cerut insolvenţa financiară, lăsând cu buza umflată peste 200 de persoane. Avocaţii clienţilor vor să o acuze de înşelăciune.

UPDATE. ORA 17.10

Maria Petran, patroana agenţiei de turism este căutată în Timişoara şi de cămătarii care au împrumutat-o cu diverse sume de bani. "Sunt multe persoane la care este datoare. Sunt mulţi cămătari la care trebuie să le dea bani. Nu e adevărat că nu are cum să fie executată. Ea a strâns bani pentru a investi în afaceri imobiliare la Braşov. Are un bloc acolo. Să caute bine poliţiştii", a spus unul din cămătarii care a ţinut să îşi păstreze anonimatul.

Cei care au plătit sume între 1.500 şi 3.000 de euro sunt decişi să depună plângere penală împotriva Mariei Petran, considerând că aceasta le-a luat banii pentru excursii, cu toate că ştia că nu va putea onora promisiunea. „Din informaţiile noastre, Maria Petrean va încerca să scape susţinând că nu prea are bunuri pentru executare. Dar noi ştim că are două proprietăţi în Braşov", a declarat avocatul Cristian Clipa, care reprezintă o parte din clienţii ţepuiţi de Colibri. Maria Petran mai deţine două apartamente în zona centrală, dar avocaţii susţin că este posbil să fie trecute pe numele fiicelor.



Agenţia de turism Colibri, acuzată că a dat ţepe de mii de euro, a intrat în faliment

Ţeapă cu excursii de mii de euro: revoltă la sediul agenţiei de turism Colibri din Timişoara

Management fraudulos

image

Până acum, clienţii păcăliţi au ezitat pentru că doreau să urmeze procedeul de faliment. "Intenţionăm să facem o plângere penală. Dar noi vrem să atragem o răspundere persoanală, trebuie să dovedim că falimentul a intervenit ca urmare a unui management fraudulos. Credem că s-a săvârşit infracţiunea de înşelătorie”, a mai spus avocatul Clipa. Maria Petrean a avut probleme financiare încă din anul 2007. Ea nu mai poate fi găsită la numerele vechi de telefoane, care au fost deconectate de la reţea.

Mai citiţi:

Ţepele "all inclusive" cu excursii şi concedii de vis s-au ţinut lanţ vara aceasta

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite