Petrovici s-a înţeles la bani cu Federaţia Sârbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimul obstacol, din punctul de vedere al presei sârbeşti, în calea numirii antrenorului de la Poli Timişoara la naţionala ţării vecine, contractul tehnicianului, a fost depăşit. Preşedintele Federaţiei a declarat că Radomir Antici nu va mai pregăti naţionala la următorul meci, cu Estonia

Salariul lui Vladimir Petrovici ar fi, conform site-ului www.sportal.rs, de 25.000 de euro pe lună, cu bonusuri mari pentru obiective. Preşedintele Federaţiei, Tomislav Karadzici, şi-a anunţat după scandalul cu Antici intenţiile de a oferi selecţionerului un contract care oferă mai mulţi bani la reuşite. Radomir Antici, antrenorul de până acum al Serbiei, avea un salariu de 100.000 de euro pe lună. "Nu suntem mulţumiţi de rezultatele echipei, avem nevoie de o schimbare majoră, iar acest lucru se va produce la şedinţa Federaţiei de miercuri", a declarat preşedintele forului sârbesc.

Informaţiile amănunţite în privinţa trecerii lui Vladimir Petrovici la cârma naţionalei Serbiei indică faptul că cele două părţi sunt aproape de un acord final. "Singurul om pe care ţin să îl am în staff este preparatorul fizic Zeljko Boljevici. În rest, vreau să aduc un staff tânăr, dar profesionist, bineînţeles, consultându-mă cu Federaţia", a spus Petrovici, citat de site-ul sârbesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite