Petrovici a asistat la debutul lui Contra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul care de astăzi este oficial antrenorul naţionalei Serbiei i-a urat succes lui Cosmin Contra, iar după anunţul oficial a rămas la stadion pentru a urmări primul antrenament al lui „Guriţă”.

Antrenorul anticipează că fostului său elev nu-i va fi uşor, Liga 1 fiind un campionat dificil. „Mulţumesc clubului pentru înţelegere, pentru că în contract erau clauze care puteau să mă împiedice să plec. Pe Cosmin îl va aştepta o muncă foarte grea, niciun meci nu e uşor. Aş vrea să urmeze o carieră la fel de lungă ca a mea, am deja 38 de ani în fotbal. Sper ca la vară să ne bucurăm împreună pentru un sezon reuşit la Poli”, a spus Vladimir Petrovici. Acesta va părăsi astăzi Timişoara, împreună cu preparatorul fizic Zeljko Boljevici, care va lucra alături de el la naţionala Serbiei.

Îi mulţumim lui Vladimir Petrovici pentru ce a făcut la Poli şi ne bucurăm că am avut un antrenor care pleacă de la noi la o echipă naţională. I-am promis că vom asista atunci când vom putea la meciurile Serbiei, în loja Vladimir Petrovici de pe „Marakana”. Să ştiţi că există o lojă cu numele său pe stadionul Stelei Roşii Belgrad. Şi el a promis că va reveni la Timişoara de câte ori i-o va permite programul, pentru a vedea meciurile lui Poli”, a spus Daniel Stanciu, managerul sportiv al alb-violeţilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite