Petrovici: „Va fi un campionat imprevizibil”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul de la Poli Timişoara a uitat deja de partida cu Manchester City şi îi sfătuieşte şi pe elevii săi să facă acelaşi lucru, considerând că cei de la Victoria Brăneşti nu trebuie subestimaţi.

Vladimir Petrovici nu subestimează clubul din micuţa localitate ilfoveană, chiar dacă echipa este nou-promovată. „Vom avea un meci foarte serios, nu o spun la modul demagogic. Au jucat două meciuri excelente cu Steaua şi CFR, îi respect foarte mult pe adversarii de azi. Le transmit şi jucătorilor să se pregătească la modul cel mai serios cu putinţă ca nu cumva să pierdem. Numerele 4 (Nicoară), 9 (C. Coman) şi 10 (B. Oprea) din echipa lor îmi plac. Au un joc colectiv bun dar aceştia mi-au lăsat o bună impresie. Le-am explicat jucătorilor că după victorii nu trebuie să facem petreceri şi după înfrângeri să intrăm în depresie. Trebuie să rămânem conectaţi la fiecare meci, mai ales că Brăneştiul este un adversar periculos”, a spus tehnicianul sârb înaintea meciului de azi.

„Va fi un campionat imprevizibil. Sunt unele lucruri ilogice în dictarea loviturilor de pedeapsă. Fiecare meci e imprevizibil, ieri am văzut cum o nou promovată bate campioana cu 3-0”, a mai spus Petrovici, referindu-se la meciul Sportul Studenţesc – CFR Cluj 3-0.

Rămâneţi pe www.adevarul.ro pentru a urmări desfăşurarea partidei în format "livetext", începând cu ora 22.00!

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite