Petrovici: "Sunt mulţumit doar de calificare, în rest de nimic altceva"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul de la Poli Timişoara a criticat echipa după meciul cu MyPa (3-3), fără să nominalizeze, recunoscând că trecearae în play-off-ul Liga Europa a fost făcută cu mult noroc.

"Nici nu mai ştiu ce să spun", au fost primele cuvinte ale lui Vladimir Petrovici după partida din această seară. Tehnicianul sârb şi-a avertizat jucătorii, înaintea partidei, în privinaţ relaxării, dar jucătorii nu au înţeles mesajul. "Jucătorii s-au relaxat la început, le-am spus în şedinţă că aceste partide sunt foarte periculoase, când crezi că totul e rezolvat dinainte. În prima repriză am evoluat ca şi cum jucam fotbal pentru prima oară. La pauză le-am spus că nu mai avem nimic de pierdut, am avut şi un pic de noroc şi ne-am calificat. Sunt mulţumit doar de calificare, în rest de nimic. Trebuie să muncim mult mai mult, nu sunt bucuros. Cel mai bucuros sunt atunci când jucăm cum trebuie. Sunt conştient că ar fi fost neplăcut să ratăm calificarea", a declarat Petrovici la finalul întâlnirii.

"N-am vrut să ţip la ei la pauză, pentru că trebuia să le dau o altfel de stare. Ar fi trebuit să fie un antrnament pentru meciul cu CFR, dar jucătorii nu au înţeles ce am vrut să spun prin asta. Îi las pe ziarişti să-l caracterizeze pe Zicu. Încă nu este 100%, îl vom introduce treptat în joc şi de acum înainte. Am crezut în calificare şi la pauză, atâta timp cât mai este de jucat eu cred. Nu sunt satisfăcut de jocul de pase, finlandezii ne-au dat o lecţie din acest punct de vedere. Am avut mult noroc, am jucat slab, sper să nu se mai repete un astfel de meci. Publicul a fost excepţional, la cum am jucat nu meritam aşa ceva. Toată stima pentru modul în care ne-au susţinut, acest public merită mai mult", a mai spus Vladimir Petrovici.

De partea cealaltă, antrenorul Janne Lindberg nu a putut să-şi ascundă tristeţea. "Este o mare dezamăgire, dar sunt foarte mândru de modul cum au luptat jucătorii. Am arătat că fotbalul finlandez este unul bun, avem o mentalitate de luptători. Ştiam că Timişoara este echipa mai bună", a spus tehnicianul finlandez.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite