Petrovici: "Meciul cu MyPa este ca un antrenament tare pentru întâlnirea cu CFR"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul de la Poli Timişoara încearcă să-şi ţină elevii în priză pentru partida cu finlandezii (2-1 pentru bănăţeni în tur) şi să pregătească în acelaşi timp derby-ul de duminică. Poli - MyPa se joacă mâine, de la ora 20.30.

Victoria din deplasare le asigură o oarecare marjă de confort alb-violeţilor, însă tehnicianul sârb le cere jucătorilor să trateze foarte serios partida de mâine, pentru a fi la nivel maxim în partida împotriva campioanei. "Va fi un meci serios, rezultat bun în tur dar nu trebuie să ne relaxăm. Trebuie să intrăm serios în joc, orice relaxare ne va costa. Au câştigat 3-0 în ultima etapă, trebuie să fim foarte atenţi. Nu voi menaja jucători, ne gândim serios la acest joc, va fi ca un antrenament tare înaintea partidei cu CFR", a declarat Vladimir Petrovici.

Zicu va debuta în alb-violet

La partida de mâine, Ianis Zicu se va regăsi pentru prima oară pe foaia de joc de la transferul la Timişoara. "Zicu va fi în lotul de 18. Încă nu este 100% la capitolul formă fizică, vom vedea cât poate să evolueze. Nu vom risca să îl folosim toate cele 90 de minute", a spus antrenorul bănăţenilor.

Acesta consideră că vânzarea jucătorilor este treaba conducerii şi nu se plânge că a rămas fără fundaşul dreapta titular, Eder Bonfim. "Cred că pot găsi soluţii, pot face o formaţie bună şi fără jucătorii plecaţi. Nu ştiu dacă vor mai pleca jucători până pe 9 septembrie, dar cred că nu. Preşedintele cunoaşte mai bine starea financiară, acele transferuri au fost poate necesare", este de părere Petrovici.

Acesta a dezvăluit că a avut o singură întâlnire directă cu Marian Iancu de când a preluat pe Poli. "Am vorbit cu domnul Iancu, dar în termeni generali, eu am vrut să cunoc cât mai bine jucătorii, iar el cât mai multe despre modul meu de lucru", a povestit Vladimir Petrovici.

Curtean vrea multe goluri

Alexandru Curtean este prudent în privinţa întâlnirii cu finlandezii, considerând că o calificare uşoară i-ar avantaja pe timişoreni în perspectiva meciului cu CFR Cluj, programat duminică. "Cred că principalul obiectiv este să ne facem un meci uşor, pentru că duminică jucăm cu CFR-ul. Aş vrea să marcăm cât mai mult. Au fost două meciuri cu două penaltyuri date uşor, care au contat în rezultatul final. Noi trebuie să trecem peste orice", a spus mijlocaşul alb-violet.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite